Orgasme Onder Controle: voortijdig klaarkomen behoort tot het verleden!

Orgasme Onder Controle: voortijdig klaarkomen behoort tot het verleden!

foto

> Heb jij tijdens seks het gevoel dat jij niet kunt “kiezen” wanneer je klaarkomt, maar dat het op een gegeven moment gewoon “gebeurt”

> Eindigt seks soms op een bepaald moment en merk je dan later dat je partner eigenlijk nog langer door had willen gaan? En had dit toen iets te maken met jouw orgasme?

> Heb je ooit de glimp van teleurstelling gezien in de blik van je partner op het moment dat jij klaarkwam, of hier vlak na (mannen die dit hebben gezien herinneren het zich direct!).

> En had je hier graag iets aan willen doen als je dat kon?

> Schaam jij je wanneer je vriendin of partner tegen je zegt dat het niet erg is wanneer je klaar bent gekomen voordat zij zelf een orgasme heeft gehad? (We horen graag dat ons orgasme geweldig is, dat seks met ons erg fijn is, maar om te horen dat ons orgasme “niet erg” is…dat kan pijnlijk zijn.)

> Heb je soms het idee dat andere mannen waarschijnlijk langer kunnen doorgaan tijdens seks dan jijzelf, en ben je bang dat je vriendin of partner hier ervaring mee heeft en jou vergelijkt met andere mannen?

> Zou jij, als hier een eenvoudige manier voor was, je eigen uithoudingsvermogen verlengen tijdens seks, om niet alleen jezelf, maar ook je partner meer te kunnen laten genieten van de seks?

Dan is het CRUCIAAL dat jij vandaag nog een start maakt met deze methode!

Voor meer informatie:

Orgasme Onder Controle: voortijdig klaarkomen behoort tot het verleden!

 

Denk je eens in...

> Nooit meer het beschamende moment tijdens seks waarop je orgasme begint en jij ziet in haar ogen dat ze eigenlijk nog langer had willen doorgaan

> Nooit meer het gevoel van onmacht, omdat het orgasme gewoon door gaat ondanks het feit dat jij probeert om het tegen te houden

> Geen pijnlijke, vernederende opmerkingen meer tijdens seks zoals: “Laat het maar gewoon gaan schatje”, of merken dat ze toneelspeelt.

> Niet geconfronteerd worden met haar afname van begrip en de pijnlijke confrontatie als ze het je kwalijk begint te nemen dat jij de seks telkens zo snel beëindigd.

> Geen twijfel meer over hoe lang je relatie op deze manier nog zal standhouden.

> Niet meer hoeven compenseren voor wat je haar tijdens seks niet kunt geven

> Niet meer in een nadelige positie staan tegenover je partner omdat jij eigenlijk bij alle andere discussies al het gevoel hebt op -1 te staan vanwege je vroegtijdige zaadlozing

Wat houdt de methode precies in:

Het complete pakket orgasme onder controle bestaat uit twee modules:

Module 1: De Gouden Tip

Direct Resultaat Waarmee jij vanavond al minimaal 30 minuten langer door kunt gaan.

Het doorwerken van deze module kost je ongeveer een half uur tijd. Hierin leer ik je de krachtigste techniek die er is om je orgasme uit te stellen.

Je hoeft dus niet te wachten en je af te vragen of de methode uiteindelijk wel resultaat gaat bieden. Je past deze enkele techniek toe en je hebt direct alles binnen handbereik om je seksleven volledig om te draaien

Module 2: Orgasme Onder Controle

De handleiding waarmee je met een eenvoudig toe te passen formule en de toepassing van enkele gemakkelijke mentale en fysieke oefeningen leert om van het klaarkomen jouw keuze te maken, in plaats van een ongelukje.

Het doorwerken van deze methode kost je ongeveer 1 dag tijd. Resultaat kun je na je eerste training al verwachten en complete controle over je orgasme verwerf je tussen 2 weken en 1 maand tijd.

Bonus! Onderdeel 3: Kampioen in Bed

Bestaande uit 4 seksuele scenario’s. Deze scenario’s behandelen alles van voorspel tot verschillende technieken om je partner te bevredigen met je nieuwe uithoudingsvermogen, maar ook tips voor orale seks en een uitgebreid hoofdstuk over de ultieme manier om een vrouw tot een orgasme te brengen!

Je persoonlijke voordelen...

> Herwonnen zelfvertrouwen omdat jij tijdens seks complete controle kunt uitoefenen

> Gezondere krachtigere ejaculaties vanwege de effectieve training uit de methode

> Potentere erecties vanwege een natuurlijke stimulering van de doorbloeding van de penis tijdens je erecties.

> Plezierigere seks met meer genot waarbij je orgasme iets is wat nu weer “mag gebeuren”, omdat het gebeurd op een moment waarop jij en je partner er blij mee zijn en er van genieten

> Merken dat ook je partner weer gaat “willen” dat jij klaarkomt en geniet, in plaats van dat ze hoopt dat je het nog een paar minuten langer uithoudt

> Tijd hebben tijdens seks om na te denken over hoe je zowel je partner als jezelf nog meer kunt laten genieten omdat niet al je aandacht meer naar -je orgasme tegenhouden- gaat!

> In je dagelijks leven gezonder met je relatie om kunnen gaan, omdat je niet meer afhankelijk bent van haar vergeving!

foto

Dat betekent...

> Haar verassen tijdens de seks en haar laten voelen dat ze met een echte man te maken heeft, die zichzelf onder controle heeft en haar de avond van haar leven kan bezorgen!

> Haar eindeloos en intens laten genieten zonder ook maar een moment van twijfel aan jouw kant over je hoe lang je nog door zal kunnen gaan

> Jezelf compleet laten gaan tijdens seks zonder het risico dat dit betekend dat je een vroegtijdige zaadlozing zal krijgen en de seks hierdoor zal verpesten

> De angst voor een vroegtijdige zaadlozing compleet vergeten en heerlijk genieten van alle kleine details en gevoelens van seks

> Klaarkomen weer leuk gaan vinden, maar op het moment dat jij dit verkiest en wanneer je partner ook aan haar trekken is gekomen

> Niet meer afhankelijk zijn van “truukjes” om het langer uit te kunnen houden, maar op een natuurlijke manier seks hebben, alsof jij dit probleem zelfs nooit gehad hebt!

> Nooit meer de gedachte in je achterhoofd dat haar partners vóór jou langer door konden gaan, en haar meer seksueel genot gaven dan jij!

> Geen twijfel meer of ze misschien aan andere mannen denkt tijdens seks, of wenst dat ze meer bevredigd zou worden, en niet meer afhankelijk zijn van haar vergevingsgezindheid.

> Niet meer hopen dat jullie seksleven goed blijft gaan, maar ZORGEN dat het goed blijft gaan, door haar geweldige seks te geven zo lang ze maar wil!

> Jezelf herontdekken en met vernieuwd zelfvertrouwen wakker worden naast een vrouw die jou respecteert omdat jij je rol als man perfect vervuld!

> Meemaken hoe de situatie veranderd van “seks gebeurd af en toe” naar “ze bespringt me zodra ze de kans krijgt”!

> Merken hoe zij steeds trotser op je is en met je pronkt omdat je haar weet te bevredigen! Ze communiceert letterlijk: “Dit is mijn man, blijf er van af!”

100% Niet Goed, Geld Terug Garantie!

Voor meer informatie:

Orgasme Onder Controle: voortijdig klaarkomen behoort tot het verleden!

[terug]
TIP: gebruik de zoekfunctie om het product te vinden dat je zoekt!